• CampZone 2018
    Competition Platform
  • Powered By
    LANERGY

Competitie Informatie

Het spelletje dat altijd leuk is om tussendoor te spelen en dat je reflexen goed op de proef stelt, is ook dit jaar weer aanwezig: tafelvoetbal! Al een aantal jaren staat er op CampZone een tafelvoetbaltafel (leuk Scrabble woord) en dit jaar zal er voor de vierde keer een competitie mee gehouden worden.Zoek snel een partner en ga alvast oefenen om alle andere teams te verslaan. De potjes worden gespeeld in teams van twee en hierbij wordt er door een scheidsrechter goed op de regels gelet. Lees deze regels dus ook zeker goed door voor je aan de wedstrijden begint!De Tafelvoetbalmatches worden gespeeld in het paviljoen van 4Launch. Zien we jouw team ook strijden in deze competitie?


Competitie Informatie

Het spelletje dat altijd leuk is om tussendoor te spelen en dat je reflexen goed op de proef stelt, is ook dit jaar weer aanwezig: tafelvoetbal! Al een aantal jaren staat er op CampZone een tafelvoetbaltafel (leuk Scrabble woord) en dit jaar zal er voor de vierde keer een competitie mee gehouden worden.Zoek snel een partner en ga alvast oefenen om alle andere teams te verslaan. De potjes worden gespeeld in teams van twee en hierbij wordt er door een scheidsrechter goed op de regels gelet. Lees deze regels dus ook zeker goed door voor je aan de wedstrijden begint!De Tafelvoetbalmatches worden gespeeld in het paviljoen van 4Launch. Zien we jouw team ook strijden in deze competitie?


Rules


Categorie 1: Teamindeling1.1    Teams bestaan uit twee personen die niet verwisselbaar zijn. Er zijn geen reservespelers.1.2     Bezoekers die zich zelfstandig aanmelden kunnen samengevoegd worden in zogeheten “blinde koppels”. De spelers van blinde koppels kennen elkaar niet maar spelen wel samen.1.3    Teams kunnen zich vooraf inschrijven via het competitieregistratiesysteem dat op de website campzone.lan beschikbaar is gesteld.1.4    Teams dienen zich uiterlijk 10 minuten voor aanvang van het toernooi te melden bij de scheidsrechter. De scheidsrechter zal herkenbaar zijn aan een crewshirt en is aanwezig bij de tafel.1.5    Teams die verzuimen zich op tijd te melden bij de tafel lopen het risico uitgesloten te worden van de activiteit.


 

Categorie 2: Toernooi indeling2.1    Het toernooi wordt gespeeld door middel van single elimination, double elimination, poules of een combinatie daarvan. De scheidsrechter maakt hier een keuze in afhankelijk van het aantal aangemelde teams.2.2    Bij een gelijke eindstand in de poulefase wordt gekeken naar de onderlinge stand. Als dit niet voldoende is wordt gekeken naar het doelsaldo. Mocht het doelsaldo niet voldoende uitsluitsel bieden zal een sudden-death match gespeeld worden tot maximaal 5 doelpunten.


 

Categorie 3: Spelverloop2.1    De scheidsrechter roept de teams op die de volgende wedstrijd dienen te spelen. Als beide teams zich gemeld hebben wordt een munt opgegooid, de toss. Het team dat de toss wint bepaalt aan welke kant zij willen spelen.2.2    Een team heeft uiterlijk 5 minuten om zich te melden voor aanvang van een wedstrijd. om zich te melden. Als zij dit niet doen liggen zij uit de competitie.2.3    De bal wordt ingegooid. Het is aan ieder team om de wedstrijdbal in de goal van de tegenstander te krijgen. De timer wordt gestart.2.4    Doelpunten kunnen niet vanaf de speelstok met de middenvelders gemaakt worden (de speelstok met het meeste aantal spelers er aan vast).2.5    Als een bal uit het doel van de tegenstander terugketst na een doelpoging telt dit als een klinker. De tegenstander verliest één punt. Een punt kan alleen gestolen worden als de tegenstander een punt heeft. Een klinker geeft dus geen punten als de tegenstander geen punten heeft.2.6    Een wedstrijd is beëindigd als een team 10 punten heeft behaald, of als de 15 minuten speeltijd is bereikt.2.7    Een speler mag de speelstok niet verder dan 360 graden achter elkaar draaien (Een rondje/omhaal). Een goal of gelukte pass middels deze techniek lijdt tot balverlies aan de keeper van het andere team.


 

Categorie 4: Algemene bepalingen4.1    De activiteiten zijn onderhevig aan evenementen die tijdens het spel of de activiteit optreden. In de laatste situatie heeft de scheidsrechter of begeleider van de activiteit het laatste woord. Van deelnemers wordt verwacht dat zij zich ervan bewust zijn dat zij deelnemen aan een vriendschappelijk spel en daarnaar handelen.4.2     In het geval dat het verwijtbaar handelen van een deelnemer leidt tot (letsel)schade aan andere deelnemer(s) of (gehuurd) materiaal is de scheidsrechter en de organisatie van de activiteit bevoegd om een deelnemer verder uit te sluiten van deelname aan de activiteit.4.3    Een activiteit kan geannuleerd of verplaatst worden omwille van (weers)omstandigheden of andere omstandigheden waar de organisatie geen grip op heeft. In dat geval zal via intranet gecommuniceerd worden wanneer de activiteit ingehaald zal worden. De organisatie kan niet aansprakelijk gesteld worden als de deelnemer geen toegang heeft tot het evenement op het tijdstip dat de activiteit wordt ingehaald.4.4    Alle deelnemers van de activiteit dienen in het bezit te zijn van een geldig toegangsbewijs. De organisatie kan met terugwerkende kracht deelnemers uit de resultaten verwijderen als blijkt dat zij ten tijde van de activiteit niet in het bezit waren van een geldig toegangsbewijs.


4.5     Bij het niet opvolgen van instructies van de scheidsrechter of organisatie, of bij het niet opvolgen van de beschreven regels is de scheidsrechter en organisatie bevoegd om een deelnemer uit te sluiten van verdere deelname aan de activiteit en te verwijderen uit de resultaten van de activiteit.

Ingeschreven teams: 12

Team Inschrijfnummer Bevestigd 12/12 (100%)
0 Aanwezigheid bevestigd
<3 0 Aanwezigheid bevestigd
CBJ 1 0 Aanwezigheid bevestigd
CBJ 2 0 Aanwezigheid bevestigd
CBJ 3 0 Aanwezigheid bevestigd
ConQueR 0 Aanwezigheid bevestigd
martinisdik 0 Aanwezigheid bevestigd
Never Lucky 0 Aanwezigheid bevestigd
Team Name 0 Aanwezigheid bevestigd
Tijgernootje 0 Aanwezigheid bevestigd
Underdogs 0 Aanwezigheid bevestigd
Wallylam 0 Aanwezigheid bevestigdBrackets

Popout Bracket
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Loser of 1
1
Loser of 3
0
Loser of 5
0
Loser of 7
1
0
 
 
 
 
Winner of 17
0
Winner of 20
0
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Round 1 Upper Bracket
M1 CBJ 1 1 vs. 0 » MATCH INFO
M2 Team Name 0 vs. 1 ConQueR » MATCH INFO
M3 CBJ 3 1 vs. 0 » MATCH INFO
M4 Never Lucky 1 vs. 0 Underdogs » MATCH INFO
M5 Wallylam 1 vs. 0 » MATCH INFO
M6 <3 1 vs. 0 martinisdik » MATCH INFO
M7 CBJ 2 1 vs. 0 » MATCH INFO
M8 Tijgernootje 1 vs. 0 » MATCH INFO
Round 2 Upper Bracket
M9 CBJ 1 1 vs. 0 ConQueR » MATCH INFO
M10 CBJ 3 0 vs. 1 Never Lucky » MATCH INFO
M11 Wallylam 1 vs. 0 <3 » MATCH INFO
M12 CBJ 2 1 vs. 0 Tijgernootje » MATCH INFO
Round 3 Upper Bracket
M13 CBJ 1 1 vs. 0 Never Lucky » MATCH INFO
M14 Wallylam 0 vs. 1 CBJ 2 » MATCH INFO
Upper Bracket Final
M15 CBJ 1 0 vs. 1 CBJ 2 » MATCH INFO

Round 1 Lower Bracket
M17 1 vs. 0 Team Name » MATCH INFO
M18 0 vs. 1 Underdogs » MATCH INFO
M19 0 vs. 1 martinisdik » MATCH INFO
M20 1 vs. 0 » MATCH INFO
Round 2 Lower Bracket
M21 Tijgernootje 1 vs. 0 » MATCH INFO
M22 <3 1 vs. 0 Underdogs » MATCH INFO
M23 CBJ 3 0 vs. 1 martinisdik » MATCH INFO
M24 ConQueR 1 vs. 0 » MATCH INFO
Round 3 Lower Bracket
M25 Tijgernootje 1 vs. 0 <3 » MATCH INFO
M26 martinisdik 1 vs. 0 ConQueR » MATCH INFO
Round 4 Lower Bracket
M27 Never Lucky 1 vs. 0 Tijgernootje » MATCH INFO
M28 Wallylam 1 vs. 0 martinisdik » MATCH INFO
Round 5 Lower Bracket
M29 Never Lucky 0 vs. 1 Wallylam » MATCH INFO
Lower Bracket Final
M30 CBJ 1 0 vs. 1 Wallylam » MATCH INFO

FINAL
M31 CBJ 2 1 vs. 0 Wallylam » MATCH INFO

Reacties (0)

    Je moet om te kunnen reageren.